Algemene voorwaarden

We houden graag van duidelijkheid.
Eerlijk is eerlijk.
Klant is koning (mits deze zich koninklijk gedraagt).

Lange juridische teksten is niet ons ding, die van jou waarschijnlijk ook niet?
Daarom hieronder kort samengevat waar het eigenlijk op neerkomt.
Wil je toch graag de formele juridische en wettelijk geldende tekst, scroll dan naar beneden.

1          Wie zijn wij

Gewoon ben's webwinkeltje!

Wil je ons contacteren?
Vragen, klachten, problemen … we zijn er om te helpen: info@bendelangen.com
U kunt ook live chatten met ons (tenzij we afwezig of offline zijn).

Ons postadres en andere gegevens:
ben's webwinkeltje
markt 407
3431 LK nieuwegein
KVK: 68420404
BTW: NL002006141B93
info@bendelangen.com

2          Jouw rechten en bescherming

3             Prijs

Geen bijkomende administratiekosten.
Onze prijzen zijn inclusief zowat alles: Recupel, Bebat ... . Geen verborgen kosten. Mocht er toch iets bij komen, dan zal dat heel duidelijk vermeld zijn.
Ondanks onze uiterste zorg, kunnen ook wij wel eens een foutje maken. Vergissen is menselijk. Als er ergens een foutje in de prijs staat, gaan we het je niet geven aan die prijs. Weg dus die deals van een flatscreen TV van 2 meter voor €1 waar duizenden mensen op enkele minuten opvliegen. Wij zijn eerlijk met onze klant. We verwachten dan ook dat je geen misbruik van ons maakt. Mocht er ooit een foutje gebeuren, dan heb je altijd het recht om het product toch niet te kopen en geven we netjes je geld terug.

4             Product

We informeren je eerlijk over wat het product is en wat het kan. We doen alle mogelijke moeite om deze informatie zo correct mogelijk te geven.
Als er speciale zaken zijn die je moet weten (als extra kosten, voorwaarden …) vermelden we dat DUIDELIJK bij het product/betaling. Niets onzichtbaars achteraf. Geen verrassingen.

5             Betaling

We geven je zowat alle mogelijkheden om te betalen: Visa, Mastercard (loop via paypal of mollie (en hier zijn kosten aan verbonden)), overschrijving …
zie ook https://www.bendelangen.com/c-3913584/betaalwijze-en-verzendwijze
Ja, alles is helemaal beveiligd met SSL, enz. We hebben een externe partner in de arm genomen die hierin gespecialiseerd is. Zekerheid voor alles!

6             Verzending

    Verzendingskosten zijn gratis vanaf het totaal €75 is of meer naar elk europeesche adres. Een extra kost is verbonden naar zendingen naar andere landen, welke je in het winkelwagentje eenvoudig voor je uitgerekend worden.
    We doen ons uiterste best om onmiddellijk alles naar je toe te sturen vanaf we je betaling kregen. We zeggen binnen 30 dagen, maar, op een uitzondering na, kan je het zeker véél sneller verwachten! Als het even meezit, binnen de 3 werkdagen.
    Sommige producten krijg je digitaal zoals tickets of vouchers. In dat geval krijg je het product meestal al binnen enkele minuten!
    Als onze voorraad leeg is en het gaat langer duren dan beloofd, informeren we je hierover.
    Als we een bepaald product dat je bestelde helemaal niet meer kunnen leveren, dan proberen we een alternatief en gelijkwaardig product te voorzien (mits je toestemming), ofwel betalen we je terug.
    Gaat het ooit eens mis en versturen we je het verkeerde product? Oeps, sorry! Stuur ons het verkeerde product terug, op onze kosten natuurlijk, we sturen je het juiste op, ook zonder extra kosten.

7             Je aankoop

    Tevredenheid voor alles! Niet tevreden over je aankoop als je het thuis in de brievenbus krijgt? Toch anders dan je dacht? Stuur het gewoon ongeopend en onbeschadigd terug. Het adres vermelden we ook nog gemakshalve op je pakje zelf.
    We moeten je reden zelfs niet weten, want aan de Koning vraag je dat ook niet.
    We moeten wettelijk letterlijk de volgende formele tekst meegeven:
    “De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 21 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.”
    We willen ook eerlijk zijn en het niet wegsteken in kleine lettertjes: het terugsturen is wel op jouw kosten.
    Dat is soms wat vervelend, maar weet je wat we anders krijgen? We krijgen grapjassen die dagelijks meerdere pakketten kopen en dagelijks terugsturen en ons zo onderuithalen. Ja, de wereld is soms ziekelijk en dankzij deze grapjassen moeten we zaken toch op jouw kosten terugsturen. Maar de deals die je bij ons doet zijn zó goed, dat je met één goed product al direct je verzendingskosten terugverdiend hebt!
    Natuurlijk begrijp je dat bepaalde zeer specifieke producten niet teruggestuurd kunnen worden zoals iets dat bederft, een lotje van een loterij, een computerprogramma dat je eerst illegaal kopieert en dan teruggeeft, of dingen als ondergoed omwille van hygiënische redenen … . Ook dingen waarbij je het zegel verbroken hebt, dingen die je kan verbruiken zoals parfum, enz. kan natuurlijk niet terugsturen. Voor een volledig lijstje kan je de juridische tekst raadplegen.
    Als je niet mag terugsturen, vermelden we dat trouwens ook altijd bij het product/bestelling. Dus maak je geen zorgen!
    Voor deze gevallen moeten we volgende formele tekst meegeven:
    “De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.”

8             Garantie

    Natuurlijk is ook dat voorzien. Je moet erop kunnen vertrouwen! Je hebt recht op een goed product, punt. Overal heb je de nodige fabrieksgarantie en lossen we het voor je op.

9             Klachten

    Heb je een klacht? Dat is vervelend. We doen er alles aan om je te helpen. Stuur je probleem naar info@bendelangen.com

10    Algemene Verkoopsvoorwaarden

Dit is de lange juridische tekst met de formele verkoopsvoorwaarden. Dit is de enige tekst die echt geldt en alle andere bepalingen of voorwaarden vervangt.

1. Identiteit

1.1. Wij zijn “ben's webwinkeltje”, maar dat wist je waarschijnlijk al. Als je in deze voorwaarden dus “ben's webwinkeltje” ziet staan, gaat het over ons:
Je kan ons altijd bereiken via info@bendelangen.com.

1.2. Handig kan ook ons postadres zijn: ben's shopwinkeltje, markt 407 3431 LK nieuwegein.
Ons KVK-nummer is: 68420404 en ons BTW-nummer is: NL002006141B93, ben's webwinkeltje is de commerciële naam die bedacht is en gebruikt wordt door de bendelangen.nl.

2. Voorwerp en toepasselijkheid

2.1. ben's webwinkeltje: Deze verkoopsvoorwaarden (of “Algemene Voorwaarden”) gaan over het platform ben's webwinkeltje www.bendelangen.com (ook “Website” genoemd) waar je producten en diensten (kortweg “Product”) van allerlei aard kan kopen. Kwestie van duidelijk te zijn: een aankoop via de “ben's webwinkeltje” wordt in deze voorwaarden verwoord als een aankoop bij "ben's webwinkeltje”.

2.2. Koper: iedereen die een aankoop bij ben's webwinkeltje doet, natuurlijk persoon of rechtspersoon. U garandeert dat u ouder bent dan 18 jaar. De doelgroep is enkel natuurlijke (volwassen) personen.

2.3. Product: het onderwerp van een of meerdere overeenkomsten.

2.4. Het accepteren van een aanbieding, het bestellen van een Product en/of het gebruik van de Website houdt in dat de Koper de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Deze voorwaarden vernietigen en vervangen alle voorgaande in welke vorm en wanneer dan ook, zij het geschreven, per e-mail of mondeling en er wordt uitdrukkelijk afstand van genomen en zij worden uitdrukkelijk uitgesloten.

2.5. Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen evenwel onverkort van kracht blijven.

2.6. Algemene Voorwaarden die de Koper hanteert zijn niet van toepassing, tenzij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk en voorafgaand door ben's webwinkeltje is ingestemd.

2.7. ben's webwinkeltje behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden op ieder ogenblik te wijzigen en/of aan te vullen voor toekomstige bestellingen.

2.8. Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen, indien nadrukkelijk aangegeven, aanvullende voorwaarden van toepassing zijn op bepaalde diensten en/of producten. Mochten er tussen de Aanvullende Voorwaarden en deze Algemene Voorwaarden verschillen bestaan, dan gelden in beginsel de bepalingen uit de Aanvullende Voorwaarden boven de Algemene Voorwaarden, tenzij anders is bepaald.

2.9. ben's webwinkeltje heeft het recht om externe partners in te schakelen om een deel of volledig te zorgen voor de afhandeling van de aankoop van het Product met alles hierrond ook inbegrepen (zoals onderhoud website, betaling, verpakking, verzending, afhandeling vragen,  levering thuis, garantie, herstellingen, incasso ...)

2.10. ben's webwinkeltje heeft als doel alleen klanten die woonachtig in de continenten Nederland en belgië te bedienen.

3. Totstandkoming overeenkomsten

3.1. Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging aan de Koper is verzonden via e-mail naar het e-mailadres opgegeven door de Koper of op een andere wijze werd overhandigd.

3.2. De Koper en ben's webwinkeltje komen uitdrukkelijk overeen dat door gebruik te maken van elektronische communicatievormen een geldige overeenkomst tot stand kan komen. Met name het ontbreken van een gewone handtekening doet niet af aan de verbindende kracht van het aanbod en de aanvaarding daarvan. De elektronische bestanden of gegevens van ben's webwinkeltje gelden hierbij, voor zover de wet dat toelaat, als een vermoeden van bewijs.

3.3. ben's webwinkeltje heeft het recht een overeenkomst niet uit te voeren en het Product niet te verzenden zonder opgaaf van reden. De loutere wilsuiting van een Koper volstaat dus niet voor de totstandkoming van een overeenkomst. In dit geval zal ben's webwinkeltje dit via e-mail melden aan de Klant en worden eventueel betaalde bedragen uiteraard volledig terugbetaald aan de Klant.

4. Herroepingsrecht, klachten & garantie

4.1. Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in deze Algemene Voorwaarden of op een andere wijze:

4.2. Heeft de Koper het recht om ben's webwinkeltje mede te delen dat hij/zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen eenentwintig (21) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het Product.

4.3. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht stuur je een e-mail naar info@bendelangen.com binnen de gestelde termijn met informatie over welke bestelling het precies gaat. Een reden is niet nodig. Vermeld ook je rekeningnummer, zodat we je kunnen terugbetalen. Het is ook mogelijk dat je onmiddellijk een ander product bestelt en het openstaande bedrag hiervoor (deels) gebruikt.

4.4. Er zijn echter uitzonderingen. Voor deze uitzonderingen geldt volgende regeling:

4.5. De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.

4.6. Deze uitzonderingsclausule geldt voor:

4.6.1. Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals ondergoed, tandenborstels, oordopjes, massageapparaten, scheerapparaten, epileerapparaten, stijl- en krultangen, strijkijzers, koffiezetapparaten, waterkokers, in-ear-headsets en mondkapjes indien verpakking geopend.

4.6.2. Softwarepakketten, inkcartridges en tonercassettes, audio- en video-opnamen, waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is of die geïnstalleerd of geregistreerd zijn.

4.6.3. Verbruiksartikelen zoals beschermfolie, reinigingsvloeistof, spuitbussen, persoonlijke verzorgingsproducten zoals crèmes, deodorant, mascara, zeep, bodylotion, parfum, shampoo, haargel, mondkapjes ... (indien geopend).

4.6.4. Aanbiedingen die geldig zijn zolang de voorraad strekt.

4.6.5. Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.

4.6.6. Tickets (zoals bioscooptickets, concerttickets, pretparktickets, museumtickets en alle andere soorten van toegangstickets).

4.6.7. Artikelen die beschadigd, incompleet zijn of in gebruikte staat zijn. Artikelen waarvan het zegel verbroken werd.

4.6.8. Afgesloten abonnementen, al dan niet in combinatie met hardware, voor zover zij beginnen te lopen voor het verstrijken van de termijn van 21 dagen waarin de consumenten over een herroepingsrecht beschikt.

4.6.9. Producten die volgens de specificaties van de Koper zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter dragen.

4.6.10. Producten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop ben's webwinkeltje geen invloed heeft.

4.6.11. Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of snel kunnen bederven of verouderen.

4.6.12. Dagbladen, tijdschriften en magazines.

4.6.13. Producten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode.

4.6.15. Producten waarvan de verpakking geopend en/of beschadigd is. Producten waarbij een eventuele licentie geactiveerd of geïnstalleerd werd.

4.6.14. Diensten voor weddenschappen en loterijen.

4.7. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht stuur je een e-mail naar info@bendelangen.com binnen de gestelde termijn met informatie over welke bestelling het precies gaat. Een reden is niet nodig. Vermeld ook je rekeningnummer, zodat we je kunnen terugbetalen. Het is ook mogelijk dat je onmiddellijk een ander product bestelt en het openstaande bedrag hiervoor (deels) gebruikt.

4.8. ben's webwinkeltje zal de Koper het bedrag betaald door de Koper betreffende het Product zo snel mogelijk terugbetalen, uiterlijk binnen een termijn van vijfenveertig (45) dagen en voor zover ben's webwinkeltje over een correct rekeningnummer beschikt van de Koper. De producten dienen volledig en onbeschadigd te worden teruggestuurd in de originele verpakking, in de doos (of bubbel envelop) waarin de Koper ze heeft ontvangen met alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen naar het adres op de doos (of bubbel envelop) vermeld en volgens de eventueel bijgevoegde richtlijnen.  Voor zover de Koper nog gebruik wenst te maken van het in dit artikel bedoelde herroepingsrecht, zal hij de producten tijdens de herroepingstermijn niet gebruiken op een wijze dat deze in waarde verminderen of beschadigd worden. Indien de kwaliteit van de producten wordt geschaad, indien de producten beschadigd zijn, indien de verpakking beschadigd is, indien de verpakking ontbreekt, indien indien de geretourneerde producten niet volledig zijn en/of indien de in dit artikel vermelde principes niet worden nageleefd, behoudt ben's webwinkeltje zich uitdrukkelijk het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren en/of een schadevergoeding te eisen voor elk waardeverlies aan de Koper. ben's webwinkeltje mag een reële waardeverminding die zij inschat in rekening brengen en aftrekken van het terug te betalen bedrag.

4.9. ben's webwinkeltje is nooit aansprakelijk voor enige schade (diefstal of verlies daaronder begrepen) die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat.

4.10. De Koper staat in voor de kosten om het Product terug te sturen naar ben's webwinkeltje in geval van het herroepingsrecht. Indien ben's shopwinkeltje echter een fout Product leverde, zal ben's shopwinkeltje de verzendingskosten dragen en niet de Koper. Ook indien ben's shopwinkeltje een vervangingsproduct leverde (en ben's shopwinkeltje zal dit ook duidelijk melden bij de levering), omdat het origineel bestelde Product niet meer leverbaar was en ben's shopwinkeltje een gelijkwaardig Product leverde, is het terugsturen op kosten van ben's shopwinkeltje en niet op kosten van de Koper. Indien de verzendingskosten op kosten van ben's shopwinkeltje zijn, moet de Koper dit wel aanvragen bij ben's shopwinkeltje en de procedure volgen zoals doorgegeven door ben's shopwinkeltje voor het terugsturen. Enkel indien ben's shopwinkeltje het transport in zo'n geval kan regelen, is dit op kosten van ben's shopwinkeltje. Indien de Koper ervoor kiest hierop niet te wachten of de door ben's shopwinkeltje opgestelde procedure weigert te gebruiken, zal ben's shopwinkeltje de verzendingskosten niet betalen. Indien de Koper ervoor kiest om een duurdere verzendingsmethode te kiezen dan ben's shopwinkeltje vraagt, is dit mogelijk, maar zal ben's shopwinkeltje enkel de goedkoopst mogelijke verzendingskost voor haar rekening nemen. De meerkost is dan voor rekening van de Koper.

4.11. Indien het Product niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht is ontvangen, wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald. Het product blijft eigendom van de Koper dewelke verplicht is zijn eigendom binnen de twee weken af te halen. Op verzoek van de Koper kunnen we het product ook opnieuw opsturen, waarbij de Koper de verzendingskosten hiervoor eerst aan ben's webwinkeltje betaalt. ben's webwinkeltje zal in zo'n geval enkel de werkelijke verzendingskost en handelingskost aanrekenen en hierop geen extra winstmarge nemen. Indien het product niet binnen de twee weken wordt afgehaald of binnen deze termijn de betaling wordt ontvangen voor een herverzending, mag ben's webwinkeltje het product vernietigen en verliest de Koper alle rechten op het product of eventuele vergoedingen.

5. Dienst na verkoop, klachten, gebreken, waarborgen en garantie

5.1.  Indien je vragen, problemen of klachten hebt betreffende je bestelling, stuur ons een e-mail via info@bendelangen.com !

5.2. De Koper geniet bij de aankoop van een Product van de wettelijke garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende artikel wordt vastgesteld en de bescherming zoals voorzien in de Wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen, zulks voor elk gebrek aan de overeenstemming dat de Koper niet kende of niet behoorde te kennen bij het sluiten van de overeenkomst. De Koper zal ben's webwinkeltje van een gebrek aan de overeenstemming in de zin van de hiervoor vermelde wet schriftelijk (info@bendelangen.com) zo snel mogelijk op de hoogte brengen en uiterlijk binnen de twee (2) maanden vanaf de dag waarop de klant het gebrek heeft vastgesteld.

5.3. Indien het product dat je ontvangt niet het Product was dat je bestelde of indien het beschadigd aankomt, kan de Koper dit product terugsturen aan ben's webwinkeltje, volgens dezelfde procedure en onder dezelfde voorwaarden als deze beschreven onder artikel 4, zulks binnen eenentwintig (21) dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het Product. De Koper kan daarbij aangeven op de retourbon dat het artikel beschadigd was bij ontvangst of dat het niet beantwoordt aan hetgeen hij besteld had en dat hij een nieuw of het juiste artikel wenst te ontvangen. ben's webwinkeltje zal, zodra zij het geretourneerde artikel heeft ontvangen, de Koper vervolgens een nieuw of het juiste product toesturen indien mogelijk. De Koper betaalt dan geen bijkomende verzendkosten hiervoor.

5.4. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (laten) inspecteren. Klachten van Koper die betrekking hebben op gebreken aan het product of de levering, die uiterlijk zichtbaar zijn, moeten door de Koper binnen de zeven (7) dagen na levering aan ben's webwinkeltje schriftelijk (info@bendelangen.com) ter kennisgeving worden gebracht.

5.5. Er kan geen sprake zijn van garantie in volgende gevallen: indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd; indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waardoor begrepen reparaties die niet met toestemming van de fabrikant of ben's webwinkeltje zijn verricht; indien de originele factuur niet kan worden voorgelegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is; indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud; indien gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik; indien het product niet voor persoonlijk gebruik werd gebruikt, maar voor professioneel of industrieel gebruik.

6. Levering en leveringstijd

6.1. Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Standaard streven we ernaar het Product binnen de 2 werkdagen te verzenden. De uiterste leveringstermijn is veertig (40) dagen na de ontvangst van de bestelling. Indien er sprake is van een afwijkende leveringstijd, staat dit vermeld bij de aankoop van een Product. De leveringstermijn is slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan voor zover wettelijk voorzien geen extra rechten ontleend worden.

6.2. Indien er meerdere producten tegelijk besteld worden, kan ben's webwinkeltje er zowel voor kiezen deze in één keer op te sturen als afzonderlijk. Indien gekozen wordt om ze afzonderlijk te verzenden, worden er extra verzendingskosten aan de Klant aangerekend.

6.3. Indien een Product dat tijdelijk niet op voorraad is door de Koper wordt besteld, zal ben's webwinkeltje de Koper hierover informeren, zodra ben's shopwinkeltje over deze informatie beschikt en voor zover dit de leveringstermijn zou verlengen. Indien de leveringstermijn meer dan 40 dagen na de bestelling zou worden, kan de Koper alsnog afzien van de aankoop en zal ben's webwinkeltje het betaalde bedrag terugbetalen. Een uitzondering hierop zijn op maat gemaakte of gepersonaliseerde goederen, waarbij reeds door ben's webwinkeltje aan de productie hiervan gestart werd.

6.4. Leveringen vinden plaats op het door de Koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. Indien ben's webwinkeltje een fout maakt en het adres anders opgeeft dan door de Koper opgegeven, zal ben's webwinkeltje een nieuwe verzending naar het juiste adres uitvoeren en dit zonder kosten voor de Klant. Indien het opgegeven adres door de Koper fout blijkt te zijn, kan ben's webwinkeltje een nieuwe verzending doen, nadat de Klant hiervoor extra verzendingskosten betaald heeft. Standaard bedraagt dit €12, tenzij anders aangegeven of overeengekomen.

6.5. Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd, gaat het risico, waar het deze producten betreft, over op de Koper. Zolang een Product dus niet geleverd is, is het risico voor ben's webwinkeltje. Na de levering is dit voor de Koper.

6.6. Indien de levering in gedeelten geschiedt (bijvoorbeeld wanneer slechts een aantal maar niet alle bestelde producten in voorraad zijn), dan heeft ben's webwinkeltje het recht iedere levering als een afzonderlijke transactie te beschouwen.

6.7. Indien de levering van een besteld Product onmogelijk blijkt, kan ben's webwinkeltje ervoor kiezen de overeenkomst op te zeggen en zal het volledige bedrag betaald door de Koper zo snel mogelijk terugbetaald worden binnen de vijfenveertig (45) dagen. De Koper heeft dan geen recht op bijkomende (schade)vergoedingen.

6.8. ben's webwinkeltje kan er ook voor kiezen om zich in te spannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de levering zal op een duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende Producten geldt ook het herroepingsrecht zoals bij andere bestelde Producten. De kosten voor retourzending zijn in geval van een vervangend artikel op kosten van ben's webwinkeltje.

6.9. ben's webwinkeltje heeft het recht om de overeenkomst op te zeggen om welke reden dan ook. ben's webwinkeltje zal in dat geval onmiddellijk contact opnemen met de Koper en elk door de Koper betaald bedrag zo snel mogelijk terugbetalen binnen de vijfenveertig (45) dagen volgend op de kennisgeving van annulering van uw bestelling.

6.10. De Koper dient beschikbaar te zijn om het Product op passende wijze in ontvangst te nemen.

6.11. De Koper dient voorzichtig te zijn met het openen van het Product, in het bijzonder bij gebruik van scherpe voorwerpen.

6.12. ben's webwinkeltje levert het Product in een standaard verpakking. Speciale verpakking kan enkel gevraagd worden indien dit specifiek voorzien is. Hiervoor zullen meestal extra kosten aangerekend worden, die duidelijk bij de bestelling van het Product vermeld zullen worden.

7. Prijzen & betaling

7.1. Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zijn altijd exclusief verzendingskosten (naar een nederlandse of Belgische adres), transactiekosten, betaalkosten, en btw, tenzij anders aangeduid.

7.2. Voor alle aankopen accepteert ben's webwinkeltje betalingen via overschrijving, paypal (hier zijn kosten aan verbonden), kredietkaart (Visa, Mastercard) (loop via paypal en/of mollie (en hier zijn kosten aan verbonden)). Het is mogelijk dat één of meerdere van deze betaalvormen niet beschikbaar zijn of dat we extra betalingsmogelijkheden uitbreiden.
zie meer info op  https://www.bendelangen.com/c-3913584/betaalwijze-en-verzendwijze/

7.3. Om ervoor te zorgen dat u betalingen online veilig zijn en de veiligheid van uw persoonsgegevens gewaarborgd worden, wordt de betaling door een externe gespecialiseerde partner met SSL technologie versleuteld.

7.4. Wanneer u gevraagd wordt naar de details van uw betaalkaart of kredietkaart, dient de Koper over de volledige bevoegdheid te beschikken voor gebruik van deze kaart of rekening. Op de kaart of rekening dient voldoende tegoed te staan om de gevraagde betaling te dekken. Indien de Koper betaalt via overschrijving, dient de Koper eveneens over de volledige bevoegdheid te beschikken voor gebruik van deze rekening.

7.5. De prijzen die gelden op het moment van de bestelling zijn van toepassing.

7.6. ben's webwinkeltje behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen en de tarieven te wijzigen en eventuele fouten te verbeteren.

7.7. Prijzen kunnen wijzigen als gevolg van inflatie of van veranderingen in BTW tarieven.

7.8. Prijzen kunnen wijzigen voor producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar ben's webwinkeltje geen invloed op heeft. Hierdoor kan ben's webwinkeltje variabele prijzen aanbieden.

7.9. De Koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens aan ben's webwinkeltje te melden (info@bendelangen.com).

7.10. ben's webwinkeltje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele druk-, typ- of andere fouten in de prijzen of voorwaarden, noch voor eventuele fouten in de productbeschrijvingen en/of afbeeldingen of video’s.

7.11. ben's webwinkeltje kan, zelfs na de aankoop en betaling van een Product door de Koper, de prijs of voorwaarden nog wijzigen. In dit geval wordt de Koper hierover geïnformeerd en heeft hij het recht om van de aankoop af te zien.

7.12. ben's webwinkeltje doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de prijs die u wordt doorgegeven accuraat is, maar het bedrag van uw bestelling kan alsnog veranderen, zelfs na betaling van het Product. In dit geval zal ben's webwinkeltje de Koper hierover informeren en vragen het extra bedrag te betalen. Als Koper kan u op dit moment alsnog van de koop afzien en zal het reeds betaalde bedrag aan de Koper door ben's webwinkeltje terugbetaald worden.

7.13. Het Product wordt pas eigendom van de Koper, niettegenstaande de feitelijke levering, van zodra zij volledig werden betaald, daaronder mede begrepen vergoeding van rente, belastingen, rechtsplegingsvergoeding en kosten.

7.14. De Koper mag het Product, voordat de eigendom daarvan is overgegaan, niet belasten, verkopen, doorleveren, vervreemden of anderszins bezwaren.

7.15. Bij niet of niet tijdige volledige betaling door de Koper is de Koper het openstaande bedrag plus rente verschuldigd ter hoogte van de wettelijk intrestvoet, te rekenen vanaf de dag waarop de betaling uiterlijk plaats had moeten vinden tot aan de dag der algehele voldoening.
Ten laste van de Koper komen tevens alle (buiten)gerechtelijke kosten van welke aard dan ook, inclusief herinneringskosten voor ingebrekestelling en aanmaning, die ben's webwinkeltje als gevolg van de niet nakoming door de Koper van diens (betalings)verplichtingen, heeft moeten maken. De Koper moet tevens de rechtsplegingsvergoeding als ook een forfaitaire vergoeding ten belope van 15% op het nog openstaande bedrag betalen met een minimum van €25,00.

7.16. In geval van een niet tijdige betaling van het volledige bedrag is ben's webwinkeltje bevoegd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of (verdere) levering op te schorten tot het moment waarop de Koper de betalingsverplichtingen volledig is nagekomen, de betaling van verschuldigde rente en kosten daarbij inbegrepen.

7.17. ben's webwinkeltje heeft het recht om pas tot levering van het Product over te gaan, nadat de Koper het volledige bedrag heeft betaald en dit bij ben's webwinkeltje op een correcte wijze ontvangen en verwerkt is/zijn.

8. Aansprakelijkheid

8.1. ben's webwinkeltje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een aanbieding op een bepaalde datum.

8.2. De opgave van termijnen in verband met de levering is slechts indicatief. ben's webwinkeltje streeft ernaar om deze termijnen te respecteren, doch kan niet aansprakelijk gesteld worden indien zij zouden worden overschreden.

8.3. Indien de Koper bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij zelf in voor de kosten van een tweede verzending. Standaard is deze kost €12, tenzij anders vermeld. Voor buitenlandse zendingen is dit bedrag hoger en afhankelijk van het land.

8.4. ben's webwinkeltje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet (tijdig) leveren van een Product.

8.5. ben's webwinkeltje geeft geen garanties voor de goede werking van de Website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor een slechte werking of tijdelijke onbeschikbaarheid ervan of voor enige vorm van rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

8.6. ben's webwinkeltje aanvaardt geen aansprakelijkheid en sluit die volledig uit, behalve indien in de Algemene Voorwaarden specifiek vermeld wordt dat we deze aansprakelijkheid wel aanvaarden.

8.7. ben's webwinkeltje wijst alle aansprakelijkheid af voor: verlies van omzet, verlies van feitelijke of te verwachte winst, verlies van kansen, verlies van goodwill, verlies van gebruik van geld, verlies van verwacht spaargeld, verlies van activiteiten, verlies van reputatie, verlies van of schade aan of corruptie van data, verlies van contracten, verlies van productieve tijd, elke indirecte of gevolgschade.

8.8. Indien ben's webwinkeltje om welke reden dan ook gehouden is enige schade te vergoeden aan de Koper dan zal die vergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan het betaalde bedrag door de Koper met betrekking tot het specifieke product of dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

9. Overmacht

9.1. ben's webwinkeltje kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de gedeeltelijke of volledige niet-nakoming van haar verbintenissen voor zover deze niet-naleving toe te schrijven is aan een met overmacht gelijkgestelde gebeurtenis, dat wil zeggen een gebeurtenis die nakoming door ben's webwinkeltje van haar verbintenissen redelijkerwijze onmogelijk maakt.

9.2. Als overmacht dienen onder andere te worden beschouwd, zonder dat deze opsomming exhaustief is: brand, storm of noodweer, overstroming, oorlog, aanslagen, stakingen, lock-out, onderbrekingen van de postdiensten en/of van communicatiemiddelen, bedrijfsstoringen, energiestoringen, het op enig moment niet beschikbaar zijn van de Website, technische problemen niet te wijten aan fout van ben's webwinkeltje, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden en het ontbreken van enige via overheidswege te verkrijgen vergunning, acties van derden (inclusief maar niet beperkt tot hackers, quasi-autonome non-gouvernementele overheden, supranationale of lokale autoriteiten), oproer, rellen, burgerlijke onrust, vijandelijkheden, militaire operaties, piraterij, terrorisme, dwang uitgeoefend door een bevoegde autoriteit, epidemie, ontploffing, droogte, aardbevingen, ongevallen, mechanische defecten, software van derden, storingen aan internet, gebrek aan of onmogelijkheid om bevoorraad te worden met materiaal, uitrusting en/of transport enz.  ongeacht het feit dat de omstandigheden in kwestie konden worden voorzien.

10. Toepasselijk recht en bevoegde rechter

10.1. Op alle rechten, verplichtingen en aanbiedingen waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op de Algemene Voorwaarden zelf en elke overeenkomst, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

10.2. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

10.3. Alle geschillen tussen partijen zullen tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken en hoven van het gerechtelijk arrondissement Amsterdam behoren, tenzij een dwingende wetsbepaling uitdrukkelijk een andere rechter als bevoegd aanwijst.

11. Diversen

11.1. De nietigheid van één van de clausules van deze algemene voorwaarden tast in geen geval de rechtsgeldigheid van de overige bepalingen aan.

11.2. Indien enig deel van deze algemene voorwaarden als overmatig ruim wordt verklaard, zal de bepaling, niettegenstaande dit feit, uitvoerbaar zijn tot het maximum toegelaten bij wet.

11.3. Indien enig deel van deze algemene voorwaarden als ongeldig zou worden beschouwd, behoudt ben's webwinkeltje zich het recht om dit gedeelte te vervangen door een andere, aangepaste bepaling.

11.4. De maatschappelijke zetel van ben's webwinkeltje: Markt 407 3431 LK Nieuwegein, Nederland. KVK: 68420404 BTW: NL002006141B93

11.5. Voor alle vragen, problemen, klachten, garantie, levering kan je terecht op info@bendelangen.com

Algemene voorwaarden

We houden graag van duidelijkheid.
Eerlijk is eerlijk.
Klant is koning (mits deze zich koninklijk gedraagt).

Lange juridische teksten is niet ons ding, die van jou waarschijnlijk ook niet?
Daarom hieronder kort samengevat waar het eigenlijk op neerkomt.
Wil je toch graag de formele juridische en wettelijk geldende tekst, scroll dan naar beneden.

1 Wie zijn wij

Gewoon ben`s webwinkeltje!

Wil je ons contacteren?
Vragen, klachten, problemen … we zijn er om te helpen: info@bendelangen.com
U kunt ook live chatten met ons (tenzij we afwezig of offline zijn).

Ons postadres en andere gegevens:
ben`s webwinkeltje
markt 407
3431 LK nieuwegein
KVK: 68420404
BTW: NL177784179B01
info@bendelangen.com

2 Jouw rechten en bescherming

3 Prijs

Geen bijkomende administratiekosten.
Onze prijzen zijn inclusief zowat alles: Recupel, Bebat ... . Geen verborgen kosten. Mocht er toch iets bij komen, dan zal dat heel duidelijk vermeld zijn.
Ondanks onze uiterste zorg, kunnen ook wij wel eens een foutje maken. Vergissen is menselijk. Als er ergens een foutje in de prijs staat, gaan we het je niet geven aan die prijs. Weg dus die deals van een flatscreen TV van 2 meter voor €1 waar duizenden mensen op enkele minuten opvliegen. Wij zijn eerlijk met onze klant. We verwachten dan ook dat je geen misbruik van ons maakt. Mocht er ooit een foutje gebeuren, dan heb je altijd het recht om het product toch niet te kopen en geven we netjes je geld terug.

4 Product

We informeren je eerlijk over wat het product is en wat het kan. We doen alle mogelijke moeite om deze informatie zo correct mogelijk te geven.
Als er speciale zaken zijn die je moet weten (als extra kosten, voorwaarden …) vermelden we dat DUIDELIJK bij het product/betaling. Niets onzichtbaars achteraf. Geen verrassingen.

5 Betaling

We geven je zowat alle mogelijkheden om te betalen: Visa, Mastercard (loop via paypal of mollie (en hier zijn kosten aan verbonden)), overschrijving …
zie ook https://www.bendelangen.com/c-3913584/betaalwijze-en-verzendwijze
Ja, alles is helemaal beveiligd met SSL, enz. We hebben een externe partner in de arm genomen die hierin gespecialiseerd is. Zekerheid voor alles!

6 Verzending

Verzendingskosten zijn gratis vanaf het totaal €50 is of meer naar elk Nederlands en Belgisch adres. Een extra kost is verbonden naar zendingen naar andere landen, welke je in het winkelwagentje eenvoudig voor je uitgerekend worden.
We doen ons uiterste best om onmiddellijk alles naar je toe te sturen vanaf we je betaling kregen. We zeggen binnen 30 dagen, maar, op een uitzondering na, kan je het zeker véél sneller verwachten! Als het even meezit, binnen de 3 werkdagen.
Sommige producten krijg je digitaal zoals tickets of vouchers. In dat geval krijg je het product meestal al binnen enkele minuten!
Als onze voorraad leeg is en het gaat langer duren dan beloofd, informeren we je hierover.
Als we een bepaald product dat je bestelde helemaal niet meer kunnen leveren, dan proberen we een alternatief en gelijkwaardig product te voorzien (mits je toestemming), ofwel betalen we je terug.
Gaat het ooit eens mis en versturen we je het verkeerde product? Oeps, sorry! Stuur ons het verkeerde product terug, op onze kosten natuurlijk, we sturen je het juiste op, ook zonder extra kosten.

7 Je aankoop

Tevredenheid voor alles! Niet tevreden over je aankoop als je het thuis in de brievenbus krijgt? Toch anders dan je dacht? Stuur het gewoon ongeopend en onbeschadigd terug. Het adres vermelden we ook nog gemakshalve op je pakje zelf.
We moeten je reden zelfs niet weten, want aan de Koning vraag je dat ook niet.
We moeten wettelijk letterlijk de volgende formele tekst meegeven:
“De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.”
We willen ook eerlijk zijn en het niet wegsteken in kleine lettertjes: het terugsturen is wel op jouw kosten.
Dat is soms wat vervelend, maar weet je wat we anders krijgen? We krijgen grapjassen die dagelijks meerdere pakketten kopen en dagelijks terugsturen en ons zo onderuithalen. Ja, de wereld is soms ziekelijk en dankzij deze grapjassen moeten we zaken toch op jouw kosten terugsturen. Maar de deals die je bij ons doet zijn zó goed, dat je met één goed product al direct je verzendingskosten terugverdiend hebt!
Natuurlijk begrijp je dat bepaalde zeer specifieke producten niet teruggestuurd kunnen worden zoals iets dat bederft, een lotje van een loterij, een computerprogramma dat je eerst illegaal kopieert en dan teruggeeft, of dingen als ondergoed omwille van hygiënische redenen … . Ook dingen waarbij je het zegel verbroken hebt, dingen die je kan verbruiken zoals parfum, enz. kan natuurlijk niet terugsturen. Voor een volledig lijstje kan je de juridische tekst raadplegen.
Als je niet mag terugsturen, vermelden we dat trouwens ook altijd bij het product/bestelling. Dus maak je geen zorgen!
Voor deze gevallen moeten we volgende formele tekst meegeven:
“De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.”

8 Garantie

Natuurlijk is ook dat voorzien. Je moet erop kunnen vertrouwen! Je hebt recht op een goed product, punt. Overal heb je de nodige fabrieksgarantie en lossen we het voor je op.

9 Klachten

Heb je een klacht? Dat is vervelend. We doen er alles aan om je te helpen. Stuur je probleem naar info@bendelangen.com

10 Algemene Verkoopsvoorwaarden

Dit is de lange juridische tekst met de formele verkoopsvoorwaarden. Dit is de enige tekst die echt geldt en alle andere bepalingen of voorwaarden vervangt.

1. Identiteit

1.1. Wij zijn “ben`s webwinkeltje”, maar dat wist je waarschijnlijk al. Als je in deze voorwaarden dus “ben`s webwinkeltje” ziet staan, gaat het over ons:
Je kan ons altijd bereiken via info@bendelangen.com.

1.2. Handig kan ook ons postadres zijn: ben`s shopwinkeltje, markt 407 3431 LK nieuwegein.
Ons KVK-nummer is: 68420404 en ons BTW-nummer is: NL177784179B01, ben`s webwinkeltje is de commerciële naam die bedacht is en gebruikt wordt door de bendelangen.nl.

2. Voorwerp en toepasselijkheid

2.1. ben`s webwinkeltje: Deze verkoopsvoorwaarden (of “Algemene Voorwaarden”) gaan over het platform ben`s webwinkeltje www.bendelangen.com (ook “Website” genoemd) waar je producten en diensten (kortweg “Product”) van allerlei aard kan kopen. Kwestie van duidelijk te zijn: een aankoop via de “ben`s webwinkeltje” wordt in deze voorwaarden verwoord als een aankoop bij "ben`s webwinkeltje”.

2.2. Koper: iedereen die een aankoop bij ben`s webwinkeltje doet, natuurlijk persoon of rechtspersoon. U garandeert dat u ouder bent dan 18 jaar. De doelgroep is enkel natuurlijke (volwassen) personen.

2.3. Product: het onderwerp van een of meerdere overeenkomsten.

2.4. Het accepteren van een aanbieding, het bestellen van een Product en/of het gebruik van de Website houdt in dat de Koper de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Deze voorwaarden vernietigen en vervangen alle voorgaande in welke vorm en wanneer dan ook, zij het geschreven, per e-mail of mondeling en er wordt uitdrukkelijk afstand van genomen en zij worden uitdrukkelijk uitgesloten.

2.5. Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen evenwel onverkort van kracht blijven.

2.6. Algemene Voorwaarden die de Koper hanteert zijn niet van toepassing, tenzij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk en voorafgaand door ben`s webwinkeltje is ingestemd.

2.7. ben`s webwinkeltje behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden op ieder ogenblik te wijzigen en/of aan te vullen voor toekomstige bestellingen.

2.8. Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen, indien nadrukkelijk aangegeven, aanvullende voorwaarden van toepassing zijn op bepaalde diensten en/of producten. Mochten er tussen de Aanvullende Voorwaarden en deze Algemene Voorwaarden verschillen bestaan, dan gelden in beginsel de bepalingen uit de Aanvullende Voorwaarden boven de Algemene Voorwaarden, tenzij anders is bepaald.

2.9. ben`s webwinkeltje heeft het recht om externe partners in te schakelen om een deel of volledig te zorgen voor de afhandeling van de aankoop van het Product met alles hierrond ook inbegrepen (zoals onderhoud website, betaling, verpakking, verzending, afhandeling vragen, levering thuis, garantie, herstellingen, incasso ...)

2.10. ben`s webwinkeltje heeft als doel enkel klanten woonachtig in nederland of belgië te bedienen.

3. Totstandkoming overeenkomsten

3.1. Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging aan de Koper is verzonden via e-mail naar het e-mailadres opgegeven door de Koper of op een andere wijze werd overhandigd.

3.2. De Koper en ben`s webwinkeltje komen uitdrukkelijk overeen dat door gebruik te maken van elektronische communicatievormen een geldige overeenkomst tot stand kan komen. Met name het ontbreken van een gewone handtekening doet niet af aan de verbindende kracht van het aanbod en de aanvaarding daarvan. De elektronische bestanden of gegevens van ben`s webwinkeltje gelden hierbij, voor zover de wet dat toelaat, als een vermoeden van bewijs.

3.3. ben`s webwinkeltje heeft het recht een overeenkomst niet uit te voeren en het Product niet te verzenden zonder opgaaf van reden. De loutere wilsuiting van een Koper volstaat dus niet voor de totstandkoming van een overeenkomst. In dit geval zal ben`s webwinkeltje dit via e-mail melden aan de Klant en worden eventueel betaalde bedragen uiteraard volledig terugbetaald aan de Klant.

4. Herroepingsrecht, klachten & garantie

4.1. Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in deze Algemene Voorwaarden of op een andere wijze:

4.2. Heeft de Koper het recht om ben`s webwinkeltje mede te delen dat hij/zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen viertien (14) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het Product.

4.3. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht stuur je een e-mail naar info@bendelangen.com binnen de gestelde termijn met informatie over welke bestelling het precies gaat. Een reden is niet nodig. Vermeld ook je rekeningnummer, zodat we je kunnen terugbetalen. Het is ook mogelijk dat je onmiddellijk een ander product bestelt en het openstaande bedrag hiervoor (deels) gebruikt.

4.4. Er zijn echter uitzonderingen. Voor deze uitzonderingen geldt volgende regeling:

4.5. De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.

4.6. Deze uitzonderingsclausule geldt voor:

4.6.1. Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals ondergoed, tandenborstels, oordopjes, massageapparaten, scheerapparaten, epileerapparaten, stijl- en krultangen, strijkijzers, koffiezetapparaten, waterkokers, in-ear-headsets indien verpakking geopend.

4.6.2. Softwarepakketten, inkcartridges en tonercassettes, audio- en video-opnamen, waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is of die geïnstalleerd of geregistreerd zijn.

4.6.3. Verbruiksartikelen zoals beschermfolie, reinigingsvloeistof, spuitbussen, persoonlijke verzorgingsproducten zoals crèmes, deodorant, mascara, zeep, bodylotion, parfum, shampoo, haargel ... (indien geopend).

4.6.4. Aanbiedingen die geldig zijn zolang de voorraad strekt.

4.6.5. Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.

4.6.6. Tickets (zoals bioscooptickets, concerttickets, pretparktickets, museumtickets en alle andere soorten van toegangstickets).

4.6.7. Artikelen die beschadigd, incompleet zijn of in gebruikte staat zijn. Artikelen waarvan het zegel verbroken werd.

4.6.8. Afgesloten abonnementen, al dan niet in combinatie met hardware, voor zover zij beginnen te lopen voor het verstrijken van de termijn van 14 dagen waarin de consumenten over een herroepingsrecht beschikt.

4.6.9. Producten die volgens de specificaties van de Koper zijn vervaardigd of die een duidelijk persoonlijk karakter dragen.

4.6.10. Producten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop ben`s webwinkeltje geen invloed heeft.

4.6.11. Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of snel kunnen bederven of verouderen.

4.6.12. Dagbladen, tijdschriften en magazines.

4.6.13. Producten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode.

4.6.15. Producten waarvan de verpakking geopend en/of beschadigd is. Producten waarbij een eventuele licentie geactiveerd of geïnstalleerd werd.

4.6.14. Diensten voor weddenschappen en loterijen.

4.7. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht stuur je een e-mail naar info@bendelangen.com binnen de gestelde termijn met informatie over welke bestelling het precies gaat. Een reden is niet nodig. Vermeld ook je rekeningnummer, zodat we je kunnen terugbetalen. Het is ook mogelijk dat je onmiddellijk een ander product bestelt en het openstaande bedrag hiervoor (deels) gebruikt.

4.8. ben`s webwinkeltje zal de Koper het bedrag betaald door de Koper betreffende het Product zo snel mogelijk terugbetalen, uiterlijk binnen een termijn van negentig (90) dagen en voor zover ben`s webwinkeltje over een correct rekeningnummer beschikt van de Koper. De producten dienen volledig en onbeschadigd te worden teruggestuurd in de originele verpakking, in de doos (of bubbel envelop) waarin de Koper ze heeft ontvangen met alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen naar het adres op de doos (of bubbel envelop) vermeld en volgens de eventueel bijgevoegde richtlijnen. Voor zover de Koper nog gebruik wenst te maken van het in dit artikel bedoelde herroepingsrecht, zal hij de producten tijdens de herroepingstermijn niet gebruiken op een wijze dat deze in waarde verminderen of beschadigd worden. Indien de kwaliteit van de producten wordt geschaad, indien de producten beschadigd zijn, indien de verpakking beschadigd is, indien de verpakking ontbreekt, indien indien de geretourneerde producten niet volledig zijn en/of indien de in dit artikel vermelde principes niet worden nageleefd, behoudt ben`s webwinkeltje zich uitdrukkelijk het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren en/of een schadevergoeding te eisen voor elk waardeverlies aan de Koper. ben`s webwinkeltje mag een reële waardevermindering die zij inschat in rekening brengen en aftrekken van het terug te betalen bedrag.

4.9. ben`s webwinkeltje is nooit aansprakelijk voor enige schade (diefstal of verlies daaronder begrepen) die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat.

4.10. De Koper staat in voor de kosten om het Product terug te sturen naar ben`s webwinkeltje in geval van het herroepingsrecht. Indien ben`s shopwinkeltje echter een fout Product leverde, zal ben`s shopwinkeltje de verzendingskosten dragen en niet de Koper. Ook indien ben`s shopwinkeltje een vervangingsproduct leverde (en ben`s shopwinkeltje zal dit ook duidelijk melden bij de levering), omdat het origineel bestelde Product niet meer leverbaar was en ben`s shopwinkeltje een gelijkwaardig Product leverde, is het terugsturen op kosten van ben`s shopwinkeltje en niet op kosten van de Koper. Indien de verzendingskosten op kosten van ben`s shopwinkeltje zijn, moet de Koper dit wel aanvragen bij ben`s shopwinkeltje en de procedure volgen zoals doorgegeven door ben`s shopwinkeltje voor het terugsturen. Enkel indien ben`s shopwinkeltje het transport in zo`n geval kan regelen, is dit op kosten van ben`s shopwinkeltje. Indien de Koper ervoor kiest hierop niet te wachten of de door ben`s shopwinkeltje opgestelde procedure weigert te gebruiken, zal ben`s shopwinkeltje de verzendingskosten niet betalen. Indien de Koper ervoor kiest om een duurdere verzendingsmethode te kiezen dan ben`s shopwinkeltje vraagt, is dit mogelijk, maar zal ben`s shopwinkeltje enkel de goedkoopst mogelijke verzendingskost voor haar rekening nemen. De meerkost is dan voor rekening van de Koper.

4.11. Indien het Product niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht is ontvangen, wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald. Het product blijft eigendom van de Koper dewelke verplicht is zijn eigendom binnen de één week af te halen. Op verzoek van de Koper kunnen we het product ook opnieuw opsturen, waarbij de Koper de verzendingskosten hiervoor eerst aan ben`s webwinkeltje betaalt. ben`s webwinkeltje zal in zo`n geval enkel de werkelijke verzendingskost en handelingskost aanrekenen en hierop geen extra winstmarge nemen. Indien het product niet binnen de één ween wordt afgehaald of binnen deze termijn de betaling wordt ontvangen voor een herverzending, mag ben`s webwinkeltje het product vernietigen en verliest de Koper alle rechten op het product of eventuele vergoedingen.

5. Dienst na verkoop, klachten, gebreken, waarborgen en garantie

5.1. Indien je vragen, problemen of klachten hebt betreffende je bestelling, stuur ons een e-mail via info@bendelangen.com !

5.2. De Koper geniet bij de aankoop van een Product van de wettelijke garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende artikel wordt vastgesteld en de bescherming zoals voorzien in de Wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen, zulks voor elk gebrek aan de overeenstemming dat de Koper niet kende of niet behoorde te kennen bij het sluiten van de overeenkomst. De Koper zal ben`s webwinkeltje van een gebrek aan de overeenstemming in de zin van de hiervoor vermelde wet schriftelijk (info@bendelangen.com) zo snel mogelijk op de hoogte brengen en uiterlijk binnen de één (1) week vanaf de dag waarop de klant het gebrek heeft vastgesteld.

5.3. Indien het product dat je ontvangt niet het Product was dat je bestelde of indien het beschadigd aankomt, kan de Koper dit product terugsturen aan ben`s webwinkeltje, volgens dezelfde procedure en onder dezelfde voorwaarden als deze beschreven onder artikel 4, zulks binnenviertien (14) dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het Product. De Koper kan daarbij aangeven op de retourbon dat het artikel beschadigd was bij ontvangst of dat het niet beantwoordt aan hetgeen hij besteld had en dat hij een nieuw of het juiste artikel wenst te ontvangen. ben`s webwinkeltje zal, zodra zij het geretourneerde artikel heeft ontvangen, de Koper vervolgens een nieuw of het juiste product toesturen indien mogelijk. De Koper betaalt dan geen bijkomende verzendkosten hiervoor.

5.4. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (laten) inspecteren. Klachten van Koper die betrekking hebben op gebreken aan het product of de levering, die uiterlijk zichtbaar zijn, moeten door de Koper binnen de zeven (7) dagen na levering aan ben`s webwinkeltje schriftelijk (info@bendelangen.com) ter kennisgeving worden gebracht.

5.5. Er kan geen sprake zijn van garantie in volgende gevallen: indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd; indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waardoor begrepen reparaties die niet met toestemming van de fabrikant of ben`s webwinkeltje zijn verricht; indien de originele factuur niet kan worden voorgelegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is; indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud; indien gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik; indien het product niet voor persoonlijk gebruik werd gebruikt, maar voor professioneel of industrieel gebruik.

6. Levering en leveringstijd

6.1. Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Standaard streven we ernaar het Product binnen de 3 werkdagen te verzenden. De uiterste leveringstermijn is zes en dertig (36) dagen na de ontvangst van de bestelling. Indien er sprake is van een afwijkende leveringstijd, staat dit vermeld bij de aankoop van een Product. De leveringstermijn is slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan voor zover wettelijk voorzien geen extra rechten ontleend worden.

6.2. Indien er meerdere producten tegelijk besteld worden, kan ben`s webwinkeltje er zowel voor kiezen deze in één keer op te sturen als afzonderlijk. Indien gekozen wordt om ze afzonderlijk te verzenden, worden er extra verzendingskosten aan de Klant aangerekend.

6.3. Indien een Product dat tijdelijk niet op voorraad is door de Koper wordt besteld, zal ben`s webwinkeltje de Koper hierover informeren, zodra ben`s shopwinkeltje over deze informatie beschikt en voor zover dit de leveringstermijn zou verlengen. Indien de leveringstermijn meer dan 36 dagen na de bestelling zou worden, kan de Koper alsnog afzien van de aankoop en zal ben`s webwinkeltje het betaalde bedrag terugbetalen. Een uitzondering hierop zijn op maat gemaakte of gepersonaliseerde goederen, waarbij reeds door ben`s webwinkeltje aan de productie hiervan gestart werd.

6.4. Leveringen vinden plaats op het door de Koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. Indien ben`s webwinkeltje een fout maakt en het adres anders opgeeft dan door de Koper opgegeven, zal ben`s webwinkeltje een nieuwe verzending naar het juiste adres uitvoeren en dit zonder kosten voor de Klant. Indien het opgegeven adres door de Koper fout blijkt te zijn, kan ben`s webwinkeltje een nieuwe verzending doen, nadat de Klant hiervoor extra verzendingskosten betaald heeft. Standaard bedraagt dit €12, tenzij anders aangegeven of overeengekomen.

6.5. Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd, gaat het risico, waar het deze producten betreft, over op de Koper. Zolang een Product dus niet geleverd is, is het risico voor ben`s webwinkeltje. Na de levering is dit voor de Koper.

6.6. Indien de levering in gedeelten geschiedt (bijvoorbeeld wanneer slechts een aantal maar niet alle bestelde producten in voorraad zijn), dan heeft ben`s webwinkeltje het recht iedere levering als een afzonderlijke transactie te beschouwen.

6.7. Indien de levering van een besteld Product onmogelijk blijkt, kan ben`s webwinkeltje ervoor kiezen de overeenkomst op te zeggen en zal het volledige bedrag betaald door de Koper zo snel mogelijk terugbetaald worden binnen de negentig (90) dagen. De Koper heeft dan geen recht op bijkomende (schade)vergoedingen.

6.8. ben`s webwinkeltje kan er ook voor kiezen om zich in te spannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de levering zal op een duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende Producten geldt ook het herroepingsrecht zoals bij andere bestelde Producten. De kosten voor retourzending zijn in geval van een vervangend artikel op kosten van ben`s webwinkeltje.

6.9. ben`s webwinkeltje heeft het recht om de overeenkomst op te zeggen om welke reden dan ook. ben`s webwinkeltje zal in dat geval onmiddellijk contact opnemen met de Koper en elk door de Koper betaald bedrag zo snel mogelijk terugbetalen binnen de negentig (90) dagen volgend op de kennisgeving van annulering van uw bestelling.

6.10. De Koper dient beschikbaar te zijn om het Product op passende wijze in ontvangst te nemen.

6.11. De Koper dient voorzichtig te zijn met het openen van het Product, in het bijzonder bij gebruik van scherpe voorwerpen.

6.12. ben`s webwinkeltje levert het Product in een standaard verpakking. Speciale verpakking kan enkel gevraagd worden indien dit specifiek voorzien is. Hiervoor zullen meestal extra kosten aangerekend worden, die duidelijk bij de bestelling van het Product vermeld zullen worden.

7. Prijzen & betaling

7.1. Alle prijzen zijn uitgedrukt in Euro en zijn altijd exclusief verzendingskosten (naar een nederlandse of Belgische adres), transactiekosten, betaalkosten, en btw, tenzij anders aangeduid.

7.2. Voor alle aankopen accepteert ben`s webwinkeltje betalingen via overschrijving, paypal (hier zijn kosten aan verbonden), kredietkaart (Visa, Mastercard) (loop via paypal en/of mollie (en hier zijn kosten aan verbonden)). Het is mogelijk dat één of meerdere van deze betaalvormen niet beschikbaar zijn of dat we extra betalingsmogelijkheden uitbreiden.
zie meer info op https://www.bendelangen.com/c-3913584/betaalwijze-en-verzendwijze/

7.3. Om ervoor te zorgen dat u betalingen online veilig zijn en de veiligheid van uw persoonsgegevens gewaarborgd worden, wordt de betaling door een externe gespecialiseerde partner met SSL technologie versleuteld.

7.4. Wanneer u gevraagd wordt naar de details van uw betaalkaart of kredietkaart, dient de Koper over de volledige bevoegdheid te beschikken voor gebruik van deze kaart of rekening. Op de kaart of rekening dient voldoende tegoed te staan om de gevraagde betaling te dekken. Indien de Koper betaalt via overschrijving, dient de Koper eveneens over de volledige bevoegdheid te beschikken voor gebruik van deze rekening.

7.5. De prijzen die gelden op het moment van de bestelling zijn van toepassing.

7.6. ben`s webwinkeltje behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen en de tarieven te wijzigen en eventuele fouten te verbeteren.

7.7. Prijzen kunnen wijzigen als gevolg van inflatie of van veranderingen in BTW tarieven.

7.8. Prijzen kunnen wijzigen voor producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar ben`s webwinkeltje geen invloed op heeft. Hierdoor kan ben`s webwinkeltje variabele prijzen aanbieden.

7.9. De Koper heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens aan ben`s webwinkeltje te melden (info@bendelangen.com).

7.10. ben`s webwinkeltje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele druk-, typ- of andere fouten in de prijzen of voorwaarden, noch voor eventuele fouten in de productbeschrijvingen en/of afbeeldingen of video’s.

7.11. ben`s webwinkeltje kan, zelfs na de aankoop en betaling van een Product door de Koper, de prijs of voorwaarden nog wijzigen. In dit geval wordt de Koper hierover geïnformeerd en heeft hij het recht om van de aankoop af te zien.

7.12. ben`s webwinkeltje doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de prijs die u wordt doorgegeven accuraat is, maar het bedrag van uw bestelling kan alsnog veranderen, zelfs na betaling van het Product. In dit geval zal ben`s webwinkeltje de Koper hierover informeren en vragen het extra bedrag te betalen. Als Koper kan u op dit moment alsnog van de koop afzien en zal het reeds betaalde bedrag aan de Koper door ben`s webwinkeltje terugbetaald worden.

7.13. Het Product wordt pas eigendom van de Koper, niettegenstaande de feitelijke levering, van zodra zij volledig werden betaald, daaronder mede begrepen vergoeding van rente, belastingen, rechtsplegingsvergoeding en kosten.

7.14. De Koper mag het Product, voordat de eigendom daarvan is overgegaan, niet belasten, verkopen, doorleveren, vervreemden of anderszins bezwaren.

7.15. Bij niet of niet tijdige volledige betaling door de Koper is de Koper het openstaande bedrag plus rente verschuldigd ter hoogte van de wettelijk intrestvoet, te rekenen vanaf de dag waarop de betaling uiterlijk plaats had moeten vinden tot aan de dag der algehele voldoening.
Ten laste van de Koper komen tevens alle (buiten)gerechtelijke kosten van welke aard dan ook, inclusief herinneringskosten voor ingebrekestelling en aanmaning, die ben`s webwinkeltje als gevolg van de niet nakoming door de Koper van diens (betalings)verplichtingen, heeft moeten maken. De Koper moet tevens de rechtsplegingsvergoeding als ook een forfaitaire vergoeding ten belope van 15% op het nog openstaande bedrag betalen met een minimum van €25,00.

7.16. In geval van een niet tijdige betaling van het volledige bedrag is ben`s webwinkeltje bevoegd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of (verdere) levering op te schorten tot het moment waarop de Koper de betalingsverplichtingen volledig is nagekomen, de betaling van verschuldigde rente en kosten daarbij inbegrepen.

7.17. ben`s webwinkeltje heeft het recht om pas tot levering van het Product over te gaan, nadat de Koper het volledige bedrag heeft betaald en dit bij ben`s webwinkeltje op een correcte wijze ontvangen en verwerkt is/zijn.

8. Aansprakelijkheid

8.1. ben`s webwinkeltje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een aanbieding op een bepaalde datum.

8.2. De opgave van termijnen in verband met de levering is slechts indicatief. ben`s webwinkeltje streeft ernaar om deze termijnen te respecteren, doch kan niet aansprakelijk gesteld worden indien zij zouden worden overschreden.

8.3. Indien de Koper bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij zelf in voor de kosten van een tweede verzending. Standaard is deze kost €12, tenzij anders vermeld. Voor buitenlandse zendingen is dit bedrag hoger en afhankelijk van het land.

8.4. ben`s webwinkeltje kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet (tijdig) leveren van een Product.

8.5. ben`s webwinkeltje geeft geen garanties voor de goede werking van de Website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor een slechte werking of tijdelijke onbeschikbaarheid ervan of voor enige vorm van rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

8.6. ben`s webwinkeltje aanvaardt geen aansprakelijkheid en sluit die volledig uit, behalve indien in de Algemene Voorwaarden specifiek vermeld wordt dat we deze aansprakelijkheid wel aanvaarden.

8.7. ben`s webwinkeltje wijst alle aansprakelijkheid af voor: verlies van omzet, verlies van feitelijke of te verwachte winst, verlies van kansen, verlies van goodwill, verlies van gebruik van geld, verlies van verwacht spaargeld, verlies van activiteiten, verlies van reputatie, verlies van of schade aan of corruptie van data, verlies van contracten, verlies van productieve tijd, elke indirecte of gevolgschade.

8.8. Indien ben`s webwinkeltje om welke reden dan ook gehouden is enige schade te vergoeden aan de Koper dan zal die vergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan het betaalde bedrag door de Koper met betrekking tot het specifieke product of dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

9. Overmacht

9.1. ben`s webwinkeltje kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de gedeeltelijke of volledige niet-nakoming van haar verbintenissen voor zover deze niet-naleving toe te schrijven is aan een met overmacht gelijkgestelde gebeurtenis, dat wil zeggen een gebeurtenis die nakoming door ben`s webwinkeltje van haar verbintenissen redelijkerwijze onmogelijk maakt.

9.2. Als overmacht dienen onder andere te worden beschouwd, zonder dat deze opsomming exhaustief is: brand, storm of noodweer, overstroming, oorlog, aanslagen, stakingen, lock-out, onderbrekingen van de postdiensten en/of van communicatiemiddelen, bedrijfsstoringen, energiestoringen, het op enig moment niet beschikbaar zijn van de Website, technische problemen niet te wijten aan fout van ben`s webwinkeltje, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden en het ontbreken van enige via overheidswege te verkrijgen vergunning, acties van derden (inclusief maar niet beperkt tot hackers, quasi-autonome non-gouvernementele overheden, supranationale of lokale autoriteiten), oproer, rellen, burgerlijke onrust, vijandelijkheden, militaire operaties, piraterij, terrorisme, dwang uitgeoefend door een bevoegde autoriteit, epidemie, ontploffing, droogte, aardbevingen, ongevallen, mechanische defecten, software van derden, storingen aan internet, gebrek aan of onmogelijkheid om bevoorraad te worden met materiaal, uitrusting en/of transport enz. ongeacht het feit dat de omstandigheden in kwestie konden worden voorzien.

10. Toepasselijk recht en bevoegde rechter

10.1. Op alle rechten, verplichtingen en aanbiedingen waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op de Algemene Voorwaarden zelf en elke overeenkomst, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

10.2. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

10.3. Alle geschillen tussen partijen zullen tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken en hoven van het gerechtelijk arrondissement Amsterdam behoren, tenzij een dwingende wetsbepaling uitdrukkelijk een andere rechter als bevoegd aanwijst.

11. Diversen

11.1. De nietigheid van één van de clausules van deze algemene voorwaarden tast in geen geval de rechtsgeldigheid van de overige bepalingen aan.

11.2. Indien enig deel van deze algemene voorwaarden als overmatig ruim wordt verklaard, zal de bepaling, niettegenstaande dit feit, uitvoerbaar zijn tot het maximum toegelaten bij wet.

11.3. Indien enig deel van deze algemene voorwaarden als ongeldig zou worden beschouwd, behoudt ben`s webwinkeltje zich het recht om dit gedeelte te vervangen door een andere, aangepaste bepaling.

11.4. De maatschappelijke zetel van ben`s webwinkeltje: Markt 407 3431 LK Nieuwegein, Nederland. KVK: 68420404 BTW: NL177784179B01

11.5. Voor alle vragen, problemen, klachten, garantie, levering kan je terecht op info@bendelangen.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

WAT ZIT ER AL IN MIJN WINKELMANDJE, LAAT ZIEN

HET WINKELMANDJE IS LEEG. GA SNEL EEN BESTELLING PLAATSEN EN MAAK KANS OP LEUKE KORTINGEN OF GESCHENK

coronovirus

Bent u tevreden over ons: vertel het door! Heeft u een klacht: vertel het ons!
klik hier om familie of vrienden te vertelen.
klik hier om contact met ons te krijgen.

© 2016 - 2024 ben's webwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.